OM OSS

BlueTec ble opprettet med en visjon om å bli ledende på tjenester innen energirådgivning, solcelleanlegg og større elbil ladeanlegg innen 5 år. Allerede nå er vi blitt en betydelig aktør på Østlandet, med prosjekter i hele Norge.

Hovedkontor og lager er plassert i Tønsberg, og vi har eget prosjektkontor sentralt i Oslo. Våre lokasjoner er nøye utvalgt for å tilby våre kunder og samarbeidspartnere et sted for å møtes, samt tilgang til demoanlegg på solenergi og ladeanlegg. Hos oss kan dere inspisere og teste våre produkter og løsninger før viktige avgjørelser besluttes. Våre ansatte har alle spesialisering innen sitt fagområde, og dette er kunnskap vi gjerne deler med dere!

Sertifiseringer, vi er registrert i Elvirksomhetsregisteret DSB, medlem av Nelfo, Norsk Solenergiforening, Vestfold Klima og Energiforum m.fl. og samarbeider tett med Enova og Norsk Elbilforening.

Dokumentasjon, våre private kunder får dokumentasjon direkte i Boligmappa.no , Bedriftskunder og prosjekter får tilgang til all nødvendig dokumentasjon og FDV i vår skybaserte prosjektmappe. Her lagres og oppdateres dokumentasjon kontinuerlig.

Kurs og opplæring, vi gjennomfører kurs innen solenergi og elbil lading for skoleelever, installatører og andre med et behov for å øke sin kompetanse.

Våre ansatte, har alle spesialisering innen sitt fagområde, og dette er kunnskap vi gjerne deler med dere. På grunn av fornøyde kunder og dyktige medarbeidere, har vi flere stillinger ledig. Se stillingsannonse eller ta kontakt med oss i dag!

DE ANSATTE


Kim Olsen
Daglig leder
 

ko@bluetec.no
+47 99 57 66 56


Olav Hunshammer
Produktansvarlig Solenergi

oh@bluetec.no
+47 90 10 28 15


Ole Friberg
Produktansvarlig Elbil

of@bluetec.no
+47 46 78 29 00


Kristoffer Seljehammer
Servicetekniker

ks@bluetec.no
+47 40 09 75 22


ROLF LANGÅS
Servicetekniker

rl@bluetec.no
+47 48 36 07 33


Ole-Petter Ervik
Servicetekniker

ope@bluetec.no
+47 94 36 52 84


Daniel Mikalsen
Servicetekniker

dm@bluetec.no
+47 90 70 04 49


LARS MARTIN SØRENSEN
LÆRLING

lms@bluetec.no
+47 94 18 54 18


NiKOLAI THOMTER
SERVICETEKNIKER

nt@bluetec.no
+47 98 87 81 65


Lene Holt trevland
HR/Administrasjon

post@bluetec.no
+47 33 33 11 00


Nina Bjørnstad
økonomi

post@bluetec.no
+47 33 33 11 00


Ledig Stilling
Elektriker / servicetekniker

Se stillingsbeskrivelse

Våre partnere

 

Vi er klare til å hjelpe deg!

Vi har hovedkontor og lager midt i Tønsberg by. Her er det utstilling med ladestasjoner, batteriløsninger og solenergi produkter. Ved bestilling av produkter i nettbutikken kan de hentes her kort tid etter bestilling!

På taket og fasaden har vi et solcelleanlegg som sikrer oss kortreist og miljøvennlig strøm til våre elektriske firmabiler, og normalt forbruk på kontoret.

Ladestasjoner med effekt opptil 22kW er tilgjengelig for kunder og ansatte.

 Velkommen innom oss!