Om oss

Din partner for ny teknologi og bærekraftig energi.

Ledende ekspertise innenfor energirådgivning, solcelleanlegg og større elbil ladeanlegg.

BlueTec, med hovedkontor i Tønsberg og prosjektkontor i Oslo, er din dedikerte partner for solenergi, energilagring og ladeløsninger til alle typer elektriske kjøretøy. Vi er stolte av å levere innovative energiløsninger som gir våre kunder en mer bærekraftig fremtid og økonomiske investeringer.

Solenergi som gjør en forskjell

Med våre solcelleanlegg hjelper vi både det offentlige, næringskunder og private med å dra nytte av solens uendelige kraft. Vi tilbyr skreddersydde solenergiløsninger som gir deg muligheten til å produsere din egen rene og fornybare energi. Våre eksperter gir deg den beste rådgivningen og veileder deg gjennom hele prosessen, fra planlegging og installasjon til overvåkning av ditt solcelleanlegg.

Elektrisk mobilitet for fremtiden

I tillegg til solenergi er vi lidenskapelige om å fremme elektrisk mobilitet. Vi tilbyr ladeanlegg for alle typer elektriske kjøretøy som gir deg rask og pålitelig lading, enten du har en elbil, en flåte med elektriske kjøretøy, eller administrerer et parkeringsanlegg. Våre ladeinfrastrukturløsninger er designet for å møte dine spesifikke behov og støtte overgangen til en elektrisk fremtid.

Vår forpliktelse til bærekraft og kvalitet

BlueTec er forpliktet til å levere bærekraftige løsninger og høy kvalitet. Vi samarbeider med anerkjente leverandører og holder oss oppdatert med de nyeste teknologiske fremskrittene innen både solenergi og ladeinfrastruktur. Vi forstår viktigheten av å redusere vår miljøpåvirkning, og vi jobber kontinuerlig for å minimere vår karbonavtrykk.

Vi har en rekke sertifiseringer og forpliktelser og kan nevne følgende:

Administrasjonen

Kim Olsen

Daglig leder

Trygve Aker

Økonomisjef

Espen Bugten

Logistikkansvarlig

Kristoffer Seljehammer

Faglig ansvarlig

Solenergi

Andreas Andersen

Salgsleder – næring og prosjekter

Christian Lie

Salgsansvarlig – privat og landbruk

Christian Falk Båheim

Salgsansvarlig – Borettslag og prosjekt

Amund Ims Myhre

Prosjektleder Solenergi

Atle Doksrud

Prosjektleder Solenergi

Harald Kristensen

Prosjektleder Solenergi

Elbil-lading

Kristoffer Seljehammer

Produktansvarlig Elbil

Nikolai Thomter

Prosjektleder

Besøk vårt hovedkontor i Tønsberg!

Vi står klare til å hjelpe deg med våre bærekraftige løsninger, og vårt hovedkontor ligger midt i hjertet av Tønsberg by. Her kan du oppleve våre produkter i praksis, med ladestasjoner, batteriløsninger og solenergiprodukter som viser veien mot en grønnere fremtid.

Ønsker du å bli en del av BlueTec?

Vi søker alltid etter nye flinke medarbeidere. Send oss gjerne en åpen søknad så tar vi en titt

Motta et uforpliktende tilbud i dag, og se hva vi kan gjøre for deg.