Ved å velge et solcelleanlegg fra BlueTec er du garantert kvalitets produkter, og montering utført av våre kvalifiserte service teknikere. Vi er autorisert installatør og registrert i Elvirksomhetsregisteret.

BlueTec vil gjennomføre en befaring hjemme hos deg, og lage en løsning som gjør at du får et optimalt solcelleanlegg, tilpasset ditt strømforbruk og bolig. Alle våre pristilbud inneholder beregnet årsproduksjon, kalkulert med PV*Sol.

Personlig oppfølging og lokal tilstedeværelse er viktig for våre kunder, og oss!

Våre solcellepaneler kommer fra en av verdens største produsenter, og kommer som Monokrystallinske (sorte) og Polykrystallinske (blå). Vi har også takintegrerte Premium paneler fra Viridian Solar, som er en vinner når det gjelder design på taket. 

Alle våre anlegg blir levert med et web grensesnitt og app, som gjør at du har full oversikt over produsert energi fra ditt solcelleanlegg. Du kan velge mellom en standard inverter, eller den mer avanserte SolarEdge teknologien som gir deg full oversikt over alle paneler på taket. SolarEdge benytter optimizere på hvert panel som gjør at de opererer individuelt, uten innflytelse fra andre paneler i anlegget.

Energilagring er et begrep som er på full fart inn i det norske markedet. Dette gjør det mulig å lagre strømmen du produserer på taket i batteribanker, til eget forbruk etter at solen har gått ned, eller for å jevne ut høye effekttopper. BlueTec hjelper deg med å beregne batteristørrelsen som optimaliserer ditt anlegg, og kan levere dette som en komplett pakke.

Prøv vårt Prisverktøy for tilbud til akkurat din bolig!

I Norge varierer årlig solinnstråling mot en horisontal flate omtrent mellom 700 – 1100 kWh/m2.
De beste forholdene for utnyttelse av solenergi finner vi på Sør-/Østlandet, samt indre deler av Midt-Norge. Dette er områder som er på nivå med sentrale Tyskland hvor det er utstrakt bruk av solceller. Solceller har en klar fordel med det kalde klimaet her i Norge. Lav temperatur og mye vind bidrar til høy utnyttelsesgrad, samt store refleksjoner fra snø i vinterhalvåret.

De fleste anlegg er i dag tilknyttet strømnettet, så eventuell overproduksjon kan du selge tilbake til strømnettet,
flere strømleverandører betaler god pris for din solstrøm!