Ved å velge et solcelleanlegg fra BlueTec vil du få et anlegg som gir deg god økonomi, lang levetid og den beste kvaliteten!

Vi hjelper deg til å finne anlegget som er optimalisert for nettopp ditt bygg. En av våre produkt spesialister vil gjennomføre en befaring hos deg, og lage en løsning som gjør at du får et best mulig anlegg tilpasset ditt gårdsbruk.

Vi leverer solcelleanlegg til landbruket i hele Norge.

BlueTec leverer kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører. Våre solcellepaneler kommer fra en av verdens største produsenter av solcellepaneler, og kommer som monokrystallinske (sorte) og Polykrystallinske (blå). Vi har også takintegrerte paneler fra Viridian Solar som er en vinner når det gjelder estetikk på taket.

Alle våre anlegg blir levert med en app og web-tilgang som gjør at du har full oversikt over produsert energi fra ditt solcelleanlegg enten du velger en standard inverter eller den mer avanserte SolarEdge teknologien, som gir deg full oversikt over alle paneler på taket. SolarEdge benytter optimizere på hvert panel som gjør at de opererer individuelt uten innflytelse fra andre paneler.

Energilagring er et begrep som er på full fart inn i det norske markedet. Dette gjør det mulig å lagre strømmen du produserer på taket i batteribanker, til eget forbruk etter at solen har gått ned, eller for å jevne ut høye effekttopper. BlueTec hjelper deg med å beregne batteristørrelsen som optimaliserer ditt anlegg, og kan levere dette som en komplett pakke.

I Norge varierer årlig solinnstråling mot en horisontal flate omtrent mellom 700 – 1100 kWh/m2.
De beste forholdene for utnyttelse av solenergi finner vi på Sør-/Østlandet, samt indre deler av Midt-Norge. Dette er områder som er på nivå med sentrale Tyskland hvor det er utstrakt bruk av solceller. Solceller har en klar fordel med det kalde klimaet her i Norge. Lav temperatur og mye vind bidrar til høy utnyttelsesgrad, samt store refleksjoner fra snø i vinterhalvåret.

De fleste anlegg i dag er tilknyttet strømnettet, så eventuell overproduksjon kan selges tilbake på strømnettet, eller lagres ved bruk av batterier.

Priseksempel

20 kW Anlegg

Pakke pris kr. 135 000.-

72 stk paneler – ca. 115 m2
1 stk. 20 kW 3-fas inverter.
Montering på stålplatetak, snølast beregnes.

Estimert årlig strøm produksjon 19.000 kWh.

Eks. mva., montering og frakt.

Vi tilbyr også forskjellige finansierings løsninger.

Prøv vårt Prisverktøy for tilbud til akkurat ditt bygg!

30 kW Anlegg

Pakkepris kr. 205 000.-

110 stk paneler – ca. 176 m2
1 stk. 30kW 3-fas inverter.
Montering på stålplatetak, snølast beregnes.

Estimert årlig strøm produksjon 28.500 kWh.