Vi tar hånd om hele prosessen med planlegging, prosjektering og montering av skreddersydde solcelleanlegg som dekker nøyaktig dine behov!

Vi har den nødvendige kompetansen i BlueTec til å håndtere hele prosessen. Dette inkluderer alt fra administrasjon, byggesøknader og prosjektledelse til montering og tilhørende elektriker tjenester. Vi legger vekt på å ha intern kompetanse for å sikre kvalitet i alle ledd!

BlueTec jobber alltid etter å levere den fremste teknologien, skreddersydd for ditt prosjekt. Utviklingen går fort og vi skal levere morgendagens løsninger i dag, og vi går alltid langt for å sikre enestående kvalitet i alle aspekter.

Vår dedikerte avdeling for B2B distribusjon gir våre installasjonspartnere tilgang til førsteklasses solenergiprodukter fra pålitelige leverandører. Vi sikrer at bare de beste og mest pålitelige komponentene brukes i våre solcelleanlegg. Sammen kan vi bidra til å akselerere overgangen til bærekraftig energi.

Vi legger stor vekt på kvalitet og miljø i våre interne prosesser og er selvfølgelig ISO9001 sertifisert. Dette arbeidet er forankret ned til våre leverandører som har dokumenterte kvalitets- og miljøsertifiseringer, og som har bestått våre kvalitetskontroller og undersøkelser i samsvar med åpenhetsloven.

Vårt mål er å gjøre solenergiløsningene våre tilgjengelige for alle, derfor tilbyr vi skreddersydde finansieringsløsninger og leasing alternativer som ditt prosjekt.

Solenergi

Styrk din bærekraftige profil

Spar miljøet samtidig som du oppnår økonomiske fordeler

Med våre løsninger kan du både redusere din miljøpåvirkning og oppnå økonomisk gevinst samtidig som du gir bygget ditt en grønnere fremtid.

Prosessen med å planlegge større solcelleanlegg inkluderer ofte følgende punkter:

  • Mulighetsstudie for å vurdere potensialet.
  • Beregning av forventet solproduksjon, basert på beliggenhet, takareal og aktuelle værforhold med mer.
  • Evaluering av bygningens energiforbruk og tilpasning til kundens ønsker for solcelleprosjektet.
  • Analyse av energiforbruket og undersøkelse av muligheter for lagring av overskuddsstrøm i batterier.
  • Håndtering av byggesøknader og kontakt med myndigheter.
  • Detaljert planlegging av solcellepaneler, invertere, tilkobling til strømnettet og montering.
  • Beregning av totale installasjonskostnader, inkludert vurdering av tilgjengelige støtteordninger.
  • Personlig oppfølging fra tilbud til idriftsettelse av ditt solcelleanlegg.

Optimaliser solcelleanlegget ditt med vår eksklusive serviceavtale!

Har du investert i solcelleanlegg for å spare penger og redusere din miljøpåvirkning? Nå kan du ta besparelsene og ytelsen til et helt nytt nivå med våre skreddersydde serviceavtaler for solcelleanlegg!

Hvorfor velge vår serviceavtale?

1. Sikkerhet og Trygghet: Med vår serviceavtale kan du være trygg på at ditt solcelleanlegg alltid fungerer optimalt. Vi utfører regelmessige inspeksjoner og vedlikehold for å forhindre potensielle problemer før de oppstår.

2. Maksimal Ytelse: Vår ekspertise og erfaring sikrer at solcelleanlegget ditt yter på sitt beste. Vi justerer og optimaliserer systemet for å sikre at du får mest mulig ut av hver solstråle.

3. Lang levetid: Ved å ta vare på solcelleanlegget ditt forlenger vi levetiden, noe som gir deg en enda bedre avkastning på investeringen din.

4. Overvåking i sanntid: Med vår avanserte overvåking i sanntid kan du enkelt overvåke ytelsen til solcelleanlegget ditt via en praktisk app eller nettportal. Du vil alltid ha full kontroll.

5. Rask Respons: Hvis det skulle oppstå problemer, er vårt team av eksperter klare til å rykke ut og løse dem så raskt som mulig. Dette sikrer minimal nedetid og tap av produksjon.

Velg din serviceavtale:
Vi tilbyr fleksible serviceavtaler som passer til dine behov og budsjett. Enten du bare trenger grunnleggende vedlikehold eller ønsker en omfattende avtale med regelmessig inspeksjon og overvåking, har vi løsningen for deg.

Ta kontroll over solenergiproduksjonen din med vår serviceavtale!
Ikke la solenergien gå til spille. Med vår serviceavtale kan du få mest mulig ut av ditt solcelleanlegg og oppnå enda større besparelser. Kontakt oss i dag for å få mer informasjon og skreddersydd rådgivning. Sammen kan vi sørge for at solen alltid skinner på din økonomi og miljøpåvirkning!

Solenergi for landbruket

Når du velger et solcelleanlegg fra BlueTec, får du mer enn bare energi – du får økonomisk bærekraft, lang levetid og uovertruffen kvalitet!

Vårt erfarne team er dedikert til å hjelpe deg med å finne den optimale solenergiløsningen for akkurat ditt prosjekt. Uansett om du ønsker solcellepaneler montert på taket, fasaden eller som et bakkemontert anlegg, vil våre produktspesialister skape en skreddersydd løsning som gir deg det beste anlegget for ditt gårdsbruk.

Vi er stolte av å levere solcelleanlegg til landbruket i hele Norge.

Vi forplikter oss til å levere kun det beste til våre kunder, derfor samarbeider vi med anerkjente leverandører som er ledende innen solenergiteknologi. Våre solcellepaneler kommer fra en av verdens største Tier 1 produsenter, og du kan velge mellom standard mono paneler eller glass-glass paneler som tåler snøvekt opp till 8000Pa. Vi har også Europeiske paneler som opsjon.

Alle våre solcelleanlegg er utstyrt med en brukervennlig app og nettbasert tilgang, som gir deg full oversikt over den produserte energien. Uavhengig av om du velger en standard inverter eller anlegg med optimizere, har du full kontroll over solcelleanlegget produksjon og ytelse.

Vi har også løsninger for energilagring og nødstrøms systemer, ta kontakt med oss så finner vi riktig løsning til deg.

Finansiering og støtteordninger

Vi tilbyr forskjellige finansieringsløsninger hvis ønskelig, og i tillegg til dette hjelper vi deg gjerne med all nødvendig informasjon og dokumentasjon for å søke om støtteordninger fra for eksempel Enova og Innovasjon Norge.

Vi hjelper deg med å
velge riktig løsning

Kontakt oss for å motta et
uforpliktende tilbud.

Solcelleanlegg på din bolig

Med et solcelleanlegg fra BlueTec kan du nå produsere din egen strøm rett fra ditt eget hjem. Vi setter kvalitet i fokus og våre kvalifiserte serviceteknikere sørger for at du får de beste produktene og en trygg installasjon. Som autorisert installatør registrert i Elvirksomhetsregisteret kan du stole på vårt engasjement for kvalitet og pålitelighet.

Vi bryr oss om våre kunder og verdsetter lokal tilstedeværelse. Derfor gir vi deg personlig oppfølging gjennom hele prosessen. Ta det første skrittet mot reduserte strømregninger og kontakt oss i dag, for å utforske mulighetene med solenergi fra BlueTec!

BlueTec er stolte av å tilby solcellepaneler fra en av verdens største produsenter, og vi lagerfører kun svarte Premium paneler med den nyeste inverter teknologien.

For de som setter design høyt, skal rehabilitere taket eller bygge nytt, har vi også takintegrert solcelleanlegg fra Viridian Solar, som kjent for sitt design med skjult innfestning.

Våre solcelleanlegg leveres med brukervennlige webgrensesnitt og apper som gir deg full oversikt over den produserte energien fra ditt solcelleanlegg. Du kan velge mellom en standard inverter eller den avanserte SolarEdge-teknologien som gir deg kontroll over hvert enkelt panel på taket.

Energilagring er teknologi som gjør det mulig å lagre den overskytende energien du produserer i en batteribank eller varmtvannstanken.  Dette gir deg muligheten til å bruke solenergien din etter solnedgang eller for å jevne ut høye effekttopper. BlueTec er her for å hjelpe deg med å beregne den optimale batteristørrelsen som vil forbedre ytelsen og lønnsomheten til ditt anlegg.

Vi vet at hvert hjem er unikt, derfor designer vi hvert enkelt prosjekt ved bruk av avanserte 3D kart og modeller, er noe usikkert så avtales det en befaring for å kartlegge eventuelle uklarheter.

De fleste anlegg er i dag tilknyttet strømnettet, og det gir deg muligheten til å selge overskuddsstrøm tilbake til din strømleverandør. Mange strømleverandører betaler god pris for din solstrøm, eller du kan lagre den i en virtuell batteribank (solkonto), og velge når du ønsker å benytte den. Dette gir deg enda større besparelser og inntekt fra ditt solcelleanlegg. Utforsk veien til renere og mer lønnsom energi med BlueTec i dag!