Elbil-lading

Ladeløsninger for borettslag.

Intelligent og skalerbart ladesystem for elbillading.

Gjennomtenkte, fremtidsrettede og skalerbare ladesystem som tilfredsstiller alle beboerne i borettslaget.

Lastfordeling

Dette kalles laststyring, og denne kan enten være statisk eller dynamisk.

Ved statisk laststyring settes det en fast grense på den totale tillatte effekten i ladeanlegget. Anlegget fordelerer da den den avsatte effekten mellom de bilene som er tilkoblet ladestasjonene. Ved dynamisk laststyring overvåkes inntaket til bygningen.

  • NSmart-ladere
  • NGod infrastruktur
  • NEffekt-fordeling

Ladeanlegget vet da til enhver tid hvor mye strøm som er tilgjengelig. På denne måten har man mulighet til å hente ut mye effekt når forbuket i bygget er lavt, og mindre effekt når forbruket i bygget er høyt, uten at dette påvirker normalforbruket i bygget.

«Eierseksjonsloven § 25 lyder: En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil/hybrider…»

Eierseksjonsloven (2017)

Forbruker-rapport

Våre løsninger sørger for at hver bruker i anlegget blir belastet for sitt faktiske forbruk.

Dette kan løses ved koble de smarte ladestasjonene direkte til hver enkelt beboers egen strømmåler, eller tilknytte ladeanlegget en betalingsløsning. Brukerne i anlegget vil da bli belastet direkte for strømforbruket på sin ladestasjon.

Borettslaget vil ha full tilgang til anlegget via en nettportal. Her kan man enkelt administrere brukere, se status på ladestasjoner, overvåke forbruket og gjøre de justeringene som er ønskelig. Eller som mange velger, overlate dette til oss.

5 års garanti

Vi benytter utelukkende kvalitetsprodukter fra kjente leverandører, med åpne protokoller OCPP 1,6 eller høyere. Derfor kan vi også tilby 5 års garanti på ladestasjonen!

Referanseprosjekter

Motta et uforpliktende tilbud i dag, og se hva vi kan gjøre for deg.